میتوان گفت که آشپزخانه مهمترین قسمت هر خانه ای محسوب می شود و به همین جهت نحوهی طراحی دکوراسیون آن از اهمیت زیادی برخوردار است. از آنجا که آشپزخانه های امروزی غالبا یک طرف باز یا به بیانی دیگر اوپن هستند( رجوع شود به مقاله “طراحی مناسب پلان آشپزخانه” )، درون آنها به راحتی دیده میشود و به همین دلیل طراحان داخلی به زیبایی درون آشپزخانه اهمیت زیادی میدهند. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، متریال زیادی برای تجهیزات لوازم داخل آشپزخانه، از جمله کابینت ها وجود دارند که باعث زیبایی و جذابیت بیشتر می شوند و آشپزی را به کاری لذت بخش و دلچسب تبدیل میکنند. کابینت پلی گلاس، یکی از انواع متریالی ست که به دلیل ویژگی های بسیار جذابی که دارد، توانسته کم کم جای خود را در آشپزخانههای ایرانی پیدا کند. با ایوان سبز همراه باشید تا بیشتر با کابینت پلی گلاس و ویژگی های آن گفتگو کنیم:
شاید با شنیدن اسم کابینت پلی گلاس، به یاد کابینت هایگلاس بیفتید که البته بیربط هم نیست چرا که ماده اولیه هر دو یکی ست. کابینت پلی گلاس، همانند کابینت هایگلاس از MDF خام تشکیل شده است (ام دی اف ( MDF ) چیست؟ ) و تنها تفاوت در روکش بیرونی آنهاست که خاصیت متفاوتی را برای این دو کابینت رقم میزند.
در ساخت کابینت پلی گلاس، بر روی سطح ورق MDF ، لایهای از ملامین بر دو سمت آن کشیده میشود و سپس بر روی آن در سه مرحله، لایهای نازک از پلی استر قرار میگیرد و در هر مرحله داخل کوره میرود و حرارت میبیند. پلی استری که بر روی ملامین کشیده میشود باعث مقاومت بسیار بالای MDF میشود و ویژگیهای منحصربفردی را برای کابینت پلی گلاس ایجاد می کند.
ورق پلی گلاس، از پلیمرهای بسیار براق است که از نظر ظاهری، شبیه شیشه است اما وزن بسیار سبکتری و مقاومت بسیار بالاتری دارد. شکل ظاهری کابینت پلی گلاس، شبیه کابینت هایگلاس است اما به دلیل تفاوتی که در لایهی رویی آن وجود دارد، مقاومت بسیار بالاتری نسبت به هایگلاس دارد.
هر نوع کابینت، بسته به نوع متریالی که از آن تشکیل شده است، ویژگیها و خصوصیات متفاوتی دارد که باعث میشود برای فضاهای بخصوصی مناسب باشند. کابینت پلی گلاس هم قابلیتها و خصوصیات ویژهای دارد که آگاهی از آن، میتواند در انتخاب شما برای پوشش آشپزخانه تان موثر واقع شود. با همدیگر ویژگیهای کابینت پلی گلاس را مرور میکنیم:
درباره این سایت